Перейти к контенту
КАЗАХСТАНСКИЙ ЮРИДИЧЕСКИЙ ФОРУМ

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Автордың маңдай терін төгіп, жанын салып жасаған дүниесін иемденіп кететіндер кімдер? Бұл тұста қолданыстағы заң авторлық құқықты қорғай ала ма? Мәселенің мән-жайы «Кеш қалмайық» бағдарламасының алаңында талқыланды!

Опубликовано

Қай қайдағы жоқ әншілердің я мәнісі, я мағынасы жоқ әндерінің авторлық құқығын қорғалуы туралы талқылағанша, қоғамға қажетті мәселелерді қозғағандарыңыз абзал болар деп есептеймін!

Опубликовано
21 минуту назад, Джо Блэк сказал(а):

Қай қайдағы жоқ әншілердің я мәнісі, я мағынасы жоқ әндерінің авторлық құқығын қорғалуы туралы талқылағанша, қоғамға қажетті мәселелерді қозғағандарыңыз абзал болар деп есептеймін!

дурыс сыбырлайсыз :) 

Опубликовано
42 минуты назад, ОТТО 1945 сказал(а):

дурыс сыбырлайсыз :) 

:lol: Оттеке сіздің қазақша білетініңіз, жеті рет ұйықтасамда түсіме кірмепті) Үнемі нұсқауларыңызбен кеңестеріңіз орыс тілде жазылатын болғасынба, бәлкім сізді қазақша білмейтін болар деп есептейтінмін едім. Жарайсыз! :t2015:

Опубликовано
14 часа назад, Джо Блэк сказал(а):

:lol: Оттеке сіздің қазақша білетініңіз, жеті рет ұйықтасамда түсіме кірмепті) Үнемі нұсқауларыңызбен кеңестеріңіз орыс тілде жазылатын болғасынба, бәлкім сізді қазақша білмейтін болар деп есептейтінмін едім. Жарайсыз! :t2015:

так я же из местных :lol:, казах, правда злые языки утверждают что рожей на казаха я не похож, намекают даже, что в роддоме была допущена явная ошибка, но по паспорту - казах, даже девять классов казахской школы закончил, правда потом родители поняли, что может я и казах, но видимо "бракованный", потому как получать знания на родном языке я категорически не мог, ну и меня перевели в лицей с преподаванием на русском языке, потом институт также в русское отделение, в общем на выходе получился суррогат, именуемый в народе шала қазақ, но в минуты сильного алкогольного опьянения я могу резко перейти на родной и тараторить аки заправский ғарный хлопец с аула    :lol: