Перейти к контенту
КАЗАХСТАНСКИЙ ЮРИДИЧЕСКИЙ ФОРУМ

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Добрый день спецы права у меня один вопрос. Не совсем сложный и не совсем про займ.

ТОО "А" оказывает финансовую помощь ТОО "Б". Обе ТООшки аффилированы дочка - ТОО "А" оказывает финансовую помощь маме - ТОО "Б". Фин помощь- безпроцент, временная,Ювозвратаная это понятно.

Вопрос нужен ли договор о совместной деятельности (сотрудничестве) между данными ТОО-шками???

Мое мнение ну в принципе не помешает, если вдруг кто нить поинтересуеться, а почему это вдруг одно ТОО оказывает такую помощь.

Если ли какие риски (например при проверках) или еще нибудь риски, по которым отсутствие данного соглашения о сотрудничестве может нам чем нибудь навредить.

Спасибо всем за проявленный интерес!!!!!

• 6 years later...
Опубликовано

Казвам се Мануела, искам да ви уведомя, че вчера получих заем от легитимен кредитор, който ми помогна с $ 8000 без никакво обезпечение. Аз съм много щастлив сега, защото отново се върнах в моя пластичен бизнес с помощта на този добър заемодател, можете да я достигнете чрез този имейл: joycesmithloanlendercompany@gmail.com

• 4 weeks later...
Опубликовано

Получаването на легален заем винаги е било огромен проблем за клиентите, които имат финансови проблеми и се нуждаят от решение за това. Въпросът за кредита и обезпечението е нещо, за което винаги се притесняват клиентите, когато търсят заем от легитимен заемодател. Но ние направихме тази разлика в кредитната индустрия. Можем да осигурим заем от 5 000 евро. до 500 000 000 евро на 3% лихва Моля, отговорете незабавно на този имейл: Gregowenloanfirm1@gmail.com

Услугите ни включват следното:

1) Консолидация на дълга

2) Втори ипотечен кредит

3) Бизнес кредити

4) Лични заеми

5) Международни заеми

6) Заем за всякакъв вид

7) Семеен заем E.T.C

Няма социална осигуровка и кредитна проверка, 100% гаранция. Всичко, което трябва да направите, е да ни уведомите точно какво искате и със сигурност ще направите вашата мечта реалност. GREG OWEN LOAN FIRM1 казва ДА, когато банките ви казват НЕ. И накрая, финансираме малък кредитен посредник, посредници, малки финансови институции, защото имаме неограничен капитал. За повече подробности, за да получите за заем, свържете се с нас, Моля, отговорете незабавно.

Информация за връзка с фирмата

Имейл адрес: Gregowenloanfirm1@gmail.com